Algemene Voorwaarden

Gegevens

Petsubscription is een Belgische vennootschap. De consument kan Petsubscription contacteren via +32471459349 of +32474077563  info@petsubscription.com of via de facebook en/of instagram-pagina. Ons btw-nummer is BE0752785227 en ons ondernemingsnummer is 0752785227.

Leveringsvoorwaarden

We leveren zowel in België als buiten België (Europees). De bestellingen worden geleverd volgens de termijn die door de consument gekozen of door ons verkozen, transportdienst oplegt (Bpost en Packlink PRO), dit zal variëren van 2-5 dagen afhankelijk van wanneer de consument het goed besteld heeft (feestdag, weekend, ...) en afhankelijk van de drukte bij de transportdienst . Ook geldt het voorgeschreven tarief van de, die zelfgekozen door de consument of door ons verkozen transportdienst. Petsubscription is niet aansprakelijk voor vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Het bestelde en betaalde goed ligt binnen de 30 dagen bij de consument indien niet, kan de bestelling geannuleerd worden. Zodra de zending wordt opgestuurd krijgt de consument een bevestigingsmail. De bestelling wordt binnen de 1-2 werkdagen later bij de consument geleverd. Elke bestelling wordt via de verkozen transportdienste opgestuurd en wordt steeds aan het opgegeven adres geleverd.

Betalingen    

Bij een aankoop door de consument wordt het gangbare btw-percentage gehanteerd (6%) dit percentage word berekend op de aankoopprijs van het goed of de goederen. Er kunnen eventueel extra kosten zijn zoals verzendingskosten. De totale prijs zal dus bestaan uit, de prijs van het goed of goederen, beschreven bij het goed op de website, samen met de verzendingskosten indien van toepassing met tenslotte het bijhorende btw bedrag.

Vervolgens heeft de consument de keuze om te betalen via de aangeboden betaalmogelijkheden. De betaling gebeurt enkel tussen de externe betaal methode en de consument er worden dus geen gegevens opgeslaan.

Betalen kan via bancontact, visa, mastercard en iDeal. Deze betalingen gebeuren met de betaalprovider Stripe.

Betalen kan via domiciliëring, door het opvragen van de klant zijn IBAN bankrekening nummer en de handtekening van de klant voor het akkoord der opstellen van bijhorend mandaat bij de domiciliëring. 
 

Wettelijke garantie

Wanneer de consument zijn bestelde goed of goederen ontvangt moeten dit goed of goederen in goede staat zijn. In goede staat betekent dat de houdbaarheidsdatum niet overschreden mag zijn, consumptie is mogelijk en geen lekken in de verpakking die voor bederf zorgen. Indien bovenstaande situatie of bovenstaande situaties zich voordoen kan de consument zich begeven tot ons contact formulier of tot de beschikbare gegevens, om het mankement te melden, en hiervoor een oplossing in de plaats te krijgen. De consument heeft namelijk recht op een vervanging of een terugbetaling.

Abonnementen

De aangegane abonnementen of abonnement door de consument komen of komt kwa duur overeen met de afgesproken termijn in het contract waar de consument op intekent. De consument heeft zelf de mogelijkheid om het contract op te zeggen evenals te communiceren met Petsubscription om de opzeg van een aangegaan abonnement op te zeggen, indien gewenst.

Wanneer de klant zich voor een minimale tijd verbind aan een abonnement, is de consument verplicht om zich aan deze duur te houden en is een opzeg na een zeker termijn mogelijk maar zullen er annuleringskosten aangerekend worden.

Een abonnement bij Petsubscription heeft geen vooropgestelde eindtermijn. Het abonnement kan op ieder moment stop gezet worden. Uitschrijven doe je tot uiterlijk één dag voor de verzending van je nieuwe pakket, anders wordt die zending alsnog aangerekend. 

Er is een mogelijkheid tot inschrijven op een maandabonnement, maandelijkse afrekening, maandelijkse verzending van de producten. Er is een mogelijkheid tot inschrijven op een jaarabonnement, jaarlijkse afrekening, maandelijkse verzending van de producten.

Privacy

Wanneer de consument zijn gegevens invoert, word de naam bewaard om te weten aan wie het aangekochte goed toebehoord, word het mail adres bewaard voor communicatie evenals het telefoonnummer van de consument. Het adres word bewaard voor verzending van het goed. Verder worden deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt.

Herroepingsrecht

Wanneer de klant een goed verschaft op de webshop van Petsubscription heeft hij of zij het recht om zich tot 14 dagen te bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij of zij dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Petsubscription is verplicht de totale kost (inclusief verzendkost indien deze van toepassing was) terug te betalen. Deze terugbetaling is enkel en alleen maar van toepassing als het product ongebruikt in de originele ongeopende verpakking terug gestuurd word. Anders geldt bovenstaand herroepingsrecht niet.  

Promotievoorwaarden

Wanneer petsubscription een promotiecampagne start en een bezoeker op een van onze domeinen (website, social media platform,...) deelneemt aan de promotie zijn alle gegevens, informatie met betrekking tot onze promotiecampagne aan ons voorbehouden.

Zie actie gratis gestoomde maaltijd:

Slechts 1 gratis maaltijd per adres, slechts 1 gratis maaltijd per nieuwe klant. Gratis gestoomde maaltijden (395gr) worden voorzien als test materiaal/staal. Deze testers/stalen worden enkel en alleen verdeeld zolang onze promotievoorraad strekt. De verzendingskosten worden verrekend aan petsubscription. De info verworven door deelname aan, het ontvangen van een gratis maaltijd wordt gebruikt om het promotie materiaal te kunnen verzenden, plus om de deelnemer op te volgen en een zicht te krijgen over de tevredenheid en verdere gebruik van het product.

Acties zijn enkel geldig op www.petsubscription.be

Overmacht

De voorwaarden die hierboven werden beschreven, gelden niet in geval van overmacht. Onder overmacht valt elke omstandigheid die buiten onze wil en controle onze service verhindert. Enkele voorbeelden van overmacht zijn: arbeidsconflicten, brand, verstoring van het energienetwerk of telecommunicatienetwerk, oorlog, rellen, staatsinterventie, etc

Onder voorbehoud

Petsubscription heeft het recht om deze voorwaarden aan te passen indien nodig.