Glutenvrije hondenvoeding

Bij Petsubscription bieden we glutenvrije hondenvoeding aan, maar u kunt bij ons ook hondenvoer zonder graan bestellen. Er zijn twee belangrijke redenen waarom u glutenvrij hondenvoer kunt bestellen in onze webshop. De eerste is dat sommige honden allergisch zijn aan gluten. Over het algemeen komt dat, omdat deze viervoeters gluten niet goed kunnen verteren. De tweede reden waarom u bij ons glutenvrije en graanvrije hondenvoeding kunt bestellen, is om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke voedingsbehoeften van het dier te blijven.

✅  Gratis verzending
✅  Hypoallergene hondenvoeding  
✅  Vegetarisch hondenvoer 

Hebt u interesse in onze gezonde hondenvoeding?

Bekijk ons assortiment

Is glutenvrije hondenvoeding gezond?

Of het gezond is om glutenvrij hondenvoer voor uw viervoeter te bestellen, hangt af van de algemene samenstelling van de glutenvrije hondenvoeding. Wanneer uw hond echter effectief last heeft van een glutenallergie, is het zeker aangeraden om glutenvrij hondenvoer te bestellen. Als u merkt dat uw hond maag- of darmproblemen heeft, regelmatig moet overgeven en in slechte conditie is, kan het zijn dat uw viervoeter een glutenallergie heeft. In dat geval raden we u graag glutenvrije hondenvoeding aan, of zelfs om graan- en glutenvrij hondenvoer te kopen of bestellen. Onze hondenvoeding bevat geen toevoegingsmiddelen of conserveringsmiddelen, en ook dat is zeer gezond voor uw viervoeter.

Hondenvoer zonder graan bestellen

Het kopen van graan- en glutenvrij hondenvoer of het online bestellen van graanvrije hondenvoeding wordt steeds populairder. Hondenvoer zonder graan bestellen heeft enkele interessante voordelen voor uw huisdier:

·         De kans op een voedselallergie gerelateerd aan granen wordt kleiner;

·         De voeding heeft een hogere verteerbaarheid;

·         Uw viervoeter heeft minder ontlasting en neemt de voedingsstoffen beter op;

·         Uw hond krijgt meer energie.

Door graanvrije of glutenvrije hondenvoeding te bestellen, of graan- en glutenvrij hondenvoer te kopen, kunt u de kans verkleinen op klachten door een intolerantie. Is het te laat en heeft uw viervoeter al last van een allergie? Dan raden we graag onze hypoallergene hondenvoeding aan, die u volledig op maat van uw hond kunt samenstellen. Ook in dat assortiment kunt u hondenvoer zonder graan bestellen, of glutenvrije hondenvoeding.

Graan- en glutenvrij hondenvoer kopen

Glutenvrije hondenvoeding is niet altijd hondenvoer zonder graan, maar als u graanvrije hondenvoeding wilt bestellen, is deze wel altijd glutenvrij. Als u volledig zeker wilt zijn, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om graan- en glutenvrij voer te kopen. Op die manier heeft u de garantie dat beide onderdelen afwezig zijn in de voeding voor uw hond. Ons gestoomd hondenvoer is bijvoorbeeld volledig graan- en glutenvrij, dus dat kunt u perfect kopen als u beide onderdelen wilt vermijden in het dieet van uw hond. Dit voer is bovendien verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen.

Bestel eenvoudig online

Wie graanvrije hondenvoeding of glutenvrij hondenvoer wil bestellen, kan dat eenvoudig online kopen in onze uitgebreide webshop. Ons doel is om gezonde en voedzame maaltijden voor uw hond te voorzien en dat doen we in de vorm van natuurlijk hondenvoer. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Dat kan zowel telefonisch als via ons e-mailadres info@petsubscription.be.

Wilt u graag meer informatie over onze hondenvoeding?

Vul ons contactformulier in!
hondenvoeding gezond
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten