Hypoallergene hondenvoeding

Hypoallergene hondenvoeding is dé oplossing als uw geliefde viervoeter last heeft van allergieën. Honden kunnen net als mensen last hebben van een voedselallergie of voedselintolerantie. Gelukkig hebben wij bij Petsubscription de oplossing en kunt u bij ons hypoallergeen voer voor uw hond kopen. Dit voer wordt zo samengesteld dat het laag is in allergenen, waardoor de kans op een allergische reactie verkleint wanneer u hypoallergeen hondenvoer koopt.

✅  Gratis verzending
✅  Hypoallergene hondenvoeding  
✅  Vegetarisch hondenvoer 

Hebt u interesse in onze gezonde hondenvoeding?

Bekijk ons assortiment

De voordelen van hypoallergene hondenvoeding

Als u hypoallergeen voer voor uw hond wilt kopen zit u goed in onze webshop. Voedselallergieën kunnen zich bij uw viervoeter uiten in de vorm van jeuk, een slechte vacht of obsessief likken of bijten in de poten. Dat kunt u vrij eenvoudig verhelpen dankzij hypoallergene hondenvoeding. Hypoallergeen hondenvoer of een hypoallergeen dieet wordt ook wel eens een eliminatiedieet genoemd. Als u hypoallergeen voer voor uw hond wilt kopen, kiest u het best voor hypoallergene hondenvoeding op basis van een eiwit dat uw hond nog nooit eerder heeft gegeten. Als koolhydraatbron in hypoallergeen hondenvoer, kiezen we vaak voor rijst, aardappel of maïs. De reden daarvoor is dat deze bronnen het minst vaak voor een allergische reactie zorgen. Verder zitten er ook geen toevoegingsmiddelen in ons hondenvoer.

Wilt u hypoallergeen voer voor uw hond kopen? Hier zijn enkele tips!

Het is lastig om te ontdekken waar uw hond nu juist allergisch voor is en daarom helpen we u graag in het proces van hypoallergeen voer kopen. Tijdens het eliminatiedieet is het belangrijk dat u enkel de hypoallergene hondenvoeding geeft. U mag dus helaas tijdelijk geen extra’s geven in de vorm van kauwbotten of snacks buiten het hypoallergeen hondenvoer. Ook moet u de hond steeds aangelijnd houden tijdens het wandelen en ervoor zorgen dat hij of zij niets eet dat op straat ligt. Geef uw hond enkel gezonde voeding tijdens dit proces, zodat hij of zij zich snel beter voelt.

Bestel in de webshop

U kunt de hypoallergene hondenvoeding voor uw viervoeter eenvoudig bestellen in onze webshop. . In onze winkel bieden we enkel natuurlijke hondenvoeding aan, dus dat is zeer goed voor uw huisdier. Als u advies nodig heeft over welk hypoallergeen hondenvoer het beste bij uw trouwe vriend past, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder bij het kopen van hypoallergeen voer voor uw hond, zodat hij of zij snel weer de oude is. Vul ons contactformulier in of bel naar het nummer +32(0)4 71459349.

Wilt u graag meer informatie over onze hondenvoeding?

Vul ons contactformulier in!
hondenvoeding gezond
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten