Gezonde hondenvoeding

Gezonde hondenvoeding is niet enkel belangrijk om uw hond voldoende energie te geven, het heeft ook een onderhoudende werking en zorgt voor een optimale ontwikkeling van uw viervoeter. Gestoomde hondenvoeding is de beste optie voor uw trouwe huisdier. Dit soort voeding past namelijk het beste bij het verteringsstelsel van uw viervoeter en bovendien is het risico op gezondheidsklachten bij het geven van dit voer mogelijks kleiner dan bij het gebruik van andere voeding. Ontdek het ruime aanbod en de voordelen bij Petsubscription.

✅  Gratis verzending
✅  Hypoallergene hondenvoeding  
✅  Vegetarisch hondenvoer 

Hebt u interesse in onze gezonde hondenvoeding?

Bekijk ons assortiment

Wat is gezonde hondenvoeding?

Uw hond is een roofdier, waardoor gezonde hondenvoeding best ingrediënten bevat zoals bijvoorbeeld kip, lam of zalm. In onze webshop vindt u gezonde voeding voor uw hond in tien varianten. Het spijsverteringsstel van uw hond is afgestemd op het verteren van dierlijk voedsel. Dat wil zeggen dat er in gezonde hondenvoeding voornamelijk ingrediënten moeten zitten zoals vlees of een single protein source. Dat wil uiteraard niet zeggen dat u het dieet van uw hond niet kunt aanvullen met vegetarische voeding in de vorm van kauwsticks die u eveneens in ons assortiment vindt. Toch raden we aan dat de basis van het dieet van uw hond vooral uit vers of gestoomd vlees bestaat. Verder is het ook belangrijk dat gezonde hondenvoeding voldoende vitamines en mineralen bevat en bij Petsubscription stemmen we ons assortiment hier op af. Bovendien is gezonde hondenvoeding glutenvrij en graanvrij. Gluten en granen behoren namelijk best niet tot het menu van uw viervoeter en kunnen dus de oorzaak zijn van problemen, zoals ontstekingen of verteringsproblemen. Bekijk het ruime aanbod aan gezonde hondenvoeding voor uw viervoeter in onze webshop.

Koop uw hondenvoer in onze webshop

Bij ons vindt u gezonde hondenvoeding in de vorm van natuurlijk hondenvoer. Deze hondenvoeding is bovendien niet enkel gezond voor uw viervoeter, maar ook voor moeder aarde. De uitstoot bij de productie van vegetarisch voer is aanzienlijk minder dan bij de productie van voer met dierlijke ingrediënten. Ook de uitwerpselen van uw hond zijn kleiner wanneer hij een dieet volgt op basis van gezonde voeding, waardoor uw viervoeter gemakkelijker zijn behoefte kan doen. Neem contact met ons op als u nog vragen hebt. Dat kan telefonisch via het nummer +32(0)4 71459349 of via onze e-mail.

Wilt u graag meer informatie over onze hondenvoeding?

Vul ons contactformulier in!
hondenvoeding gezond
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten