Vegetarisch hondenvoer kopen

Wilt u vegetarisch hondenvoer voor uw viervoeter kopen? Vegetarisch hondenvoer bevat uiteraard geen vlees, maar er wordt wel gebruik gemaakt van dierlijke eiwitten, zoals eieren of melk. Vleesvervangers voor dierlijke eiwitten zijn zaken zoals noten, zaden en peulvruchten. Bij Petsubscription kunt u zowel vegetarisch hondenvoer in de vorm van droge voeding kopen als vegetarische snacks, zoals kauwsticks.

✅  Gratis verzending
✅  Hypoallergene hondenvoeding  
✅  Vegetarisch hondenvoer 

Hebt u interesse in onze gezonde hondenvoeding?

Bekijk ons assortiment

De voordelen van vegetarisch hondenvoer kopen

Misschien wel het grootste voordeel aan vegetarisch hondenvoer kopen, is dat het milieuvriendelijker is. Tijdens de ontwikkeling van dit voer wordt er minder water gebruikt, is er minder ontbossing en ook de uitstoot van broeikasgassen is lager dan bij de productie van voer met dierlijke producten zoals vlees. Honden zijn oorspronkelijk carnivoren, maar het is altijd mogelijk om ook vegetarisch hondenvoer te kopen, bijvoorbeeld in de vorm van kauwsticks op basis van rode biet en tapioca. Het kopen van vegetarisch hondenvoer wilt bovendien niet zeggen dat u geen vers vlees meer aan uw hond kunt geven. U kunt het dieet van uw hond altijd aanvullen met andere voeding, maar het is wel belangrijk om dit geleidelijk aan te doen en niet plots volledig om te schakelen bijvoorbeeld. Het kopen van vegetarisch hondenvoer wil trouwens niet zeggen dat u geen gestoomd hondenvoer of vlees meer aan uw hond kunt geven. We kunnen u wel verzekeren dat onze vegetarische hondenvoeding de nodige voedingsstoffen voor uw viervoeter bevat, maar u kunt uiteraard altijd zelf kiezen om deze nog aan te vullen met ander voer.

Vind hier de gezonde voeding voor uw viervoeter

Als u op zoek bent naar natuurlijke hondenvoeding, al dan niet vegetarisch, vindt u dit bij ons. In ons ruime aanbod bieden we heel wat verschillende voeding aan, van snacks tot gestoomde maaltijden en van droge voeding tot cold pressed food. Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig online. Bij vragen kunt u ons contactformulier invullen en dan helpen we u zo snel mogelijk verder. Bel ons of stuur een e-mail naar info@petsubscription.be.

Wilt u graag meer informatie over onze hondenvoeding?

Vul ons contactformulier in!
hondenvoeding gezond
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten