Vers vlees voor honden kopen

Er zijn meer dan genoeg redenen om vers vlees voor uw honden te kopen. Bij Petsubscription hebben wij exact wat u zoekt en bieden wij meer dan genoeg opties aan van voeding waar vers vlees in zit. Misschien wel de belangrijkste reden om vers vlees te kopen voor honden, is dat ze het lekker vinden en goed verdragen. Vers vlees kan dus als een goed alternatief dienen voor honden die last hebben van verteringsproblemen of te kieskeurig zijn tegenover hun brokken.


✅  Gratis verzending
✅  Hypoallergene hondenvoeding  
✅  Vegetarisch hondenvoer 

Hebt u interesse in onze gezonde hondenvoeding?

Bekijk ons assortiment

Voordelen van vers vlees voor honden kopen

De dierlijke grondstoffen in vers vlees sluiten goed aan bij het verteringsstelsel en maken het een gezonde optie om voor uw honden te kopen. Rauw voer sluit het meest aan op wat uw viervoeter nodig heeft en daardoor worden de organen minder belast. Ook wordt de weerstand verhoogd, wanneer u kiest voor producten die bijvoorbeeld pens bevatten. Bovendien zit er in vers of rauw vlees geen zetmeel en is er daardoor amper sprake van tandplakvorming. De gebitsgezondheid gaat er dus op vooruit en uw hond zal minder last hebben van vieze luchtjes in zijn mond. Heeft uw hond last van allergieën of overmatig haarverlies, een rode huid of schilfers? Ook dan kan het kopen van vers vlees voor honden helpen. Bij een voedselallergie of -intolerantie kunnen er problemen aan de huid ontstaan, maar deze kunt u verhelpen door hypoallergeen hondenvoer te kopen.

Koop hier vlees voor uw hond

U kunt eenvoudig verse hondenvoeding bestellen bij ons. In het uitgebreide assortiment van onze webshop vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft voor uw honden en kunt u uiteraard ook producten met vers vlees kopen. Bestel eenvoudig uw natuurlijke hondenvoeding en wij zorgen dat deze binnen twee tot vijf dagen voor uw deur ligt. Bij vragen kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar het nummer +32(0)4 71459349.

Wilt u graag meer informatie over onze hondenvoeding?

Vul ons contactformulier in!
hondenvoeding gezond
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten